Nikdy se ti nepodaří žít tak, aby se to líbilo každému. Proto žij tak, aby se to líbilo Tobě!

20/03/19

Milenecké kopačky

Původně měl být název článku ,,Další pondělní tragikomedie", ale to už by bylo dost ohraný. A napsat do názvu článku ,,Pondělní tragédie" by bylo trošku klišé. Víte co? Podle mě je vědecky dokázaný, že nejvíc věcí se po*** právě v pondělí... Proč? No, heh. Nevím jak začít.




Po nic nedělání o víkendu jsem plynule navázala na nic nedělání přes týden. Teda ne v práci, tady jsem makala jak fretka a byla za to štědře odměněna. Kluci se do mě navezli hned ráno, protože nefungovala rychlovarná konvice a oni si nemohli uvařit kafe. Chudáci. Taky jsem řvala jak pes, protože já si zas nemohla uvařit čaj. Tak to ne toto!
Odpoledne se mi povedlo zavrtat se na štábu a tam jsem se přehrabovala v papírech až do půl třetí. Vcelku pohodový pracovní den, tak proč sakra řeším tragické pondělí?!

V neděli dopoledne jsem na svůj Facebook sdílela song od Celine Dion - That´s the way it is... po každé, když ho slyším si připadám plná energie. Jo, prostě hudba je hned po čaji druhá nejlepší věc, protože mě nabíjí energií a čistí mou hlavu. Takže dopoledne v domě nehrálo nic jiného, než tento song. Pořád dokola, skoro čtyři hodiny v kuse. Oujé!
V pondělí po obědě mi napsal Mariňák. Ptal se jak se mám a zda už jsem si někoho našla? Co? Vůbec jsem nechápala, na co naráží, ale tak jeho chování nechápu doteď, takže jsem to nechala být. V pondělí jsme se měli sejít, ale bohužel už jsem něco měla a tak jsem mu navrhla, abychom se sešli ve čtvrtek. S tím samozřejmě nesouhlasil, prý už se nemůžeme scházet. Cože?!

,,Zlato promiň, ale tohle musí skončit. Já už to dál takhle nechci. Nemůžu. Nezvládám to."
,,Nechápu to. Co se děje? Co dál nejde?"
,,Nemůžu se scházet s tebou a pak se vracet k té svojí. To takhle nejde, víš?"
,,Vyčítáš mi to snad? Já nejsem ta, kdo zahýbá."
,,No právě. Já už zahýbat nechci, drtí mě to. Prostě to musíme skončit."
,,Ty si ze mě děláš teď srandu, že?! Najednou sis uvědomil, že máš doma ženu?"
,,Nezlob se na mě prosím..."

Zahodila jsem telefon přes celou naši kancelář. Kluci vycítili, že se něco děje a navíc mě viděli, jak si z tváří utírám slzy. Byla jsem z toho zdrcená. Nechtěla jsem tomu věřit. Ten parchant... už je mi jasné, proč mi dva týdny zpátky říkal, že si fotí nás dva na památku. Věděl to moc dobře a teď na mě hraje divadlo, že chce být věrný. Nevěřím tomu.
Kluci na kanclu celý v rozpacích hledali po kapsách aspoň kapesníky nebo se nenápadně vytráceli na toaletu, aby se nemuseli ptát, co se děje. Chápala jsem to. Po ránu bez kávy a teď ještě řešit tohle, no to už je moc...

Po zbytek dne jsem už zprávy od Mariňáka radši nečetla. Bolelo mě to, že to najednou takhle sprostě ukončil. A bez vysvětlení. Mrzí mě to. Moc se mi líbil. A sex s ním byl skvělý, i když to moc dlouho nevydržel. No a teď už je konec.
Poslední zpráva, kterou jsem postřehla na displeji byla něco ve smyslu ,,stejně jsi nebyla tak divoká jako já..." dál už nevím. No jako smála jsem se. Ironicky. On, kterej byl hotovej během pár minut a prosil, ať toho už nechám, že už nemůže... hahaha, já prý nejsem divoká jako on. Tak jak se to vezme, že? Ne, já přesně vím, na co narážel... poslední dobou po mě chtěl trojku s jinou holkou, pak s jiným chlapem (že se na mě bude dívat a pak se přidá) no a nakonec, že bychom mohli jít třeba na swingers párty a nebo si užít s jiným párem... ugh. Jako jo, jsem zvrácená, ale tohle je moc. Prozatím. Podle mě bych do toho možná i šla, jenže - hygiena a zdraví (hlavně na té swingers) téměř nulová. Ano, přiznávám, spím s vícero muži a to riziko u mě je o dost vyšší, ale zas abych šla úplně z každým, kdo si na mě ukáže, tak to zase prrr. A navíc na swingers už jsem jednou byla. Bylo to šílený, bylo to místy odporný a asi mi to stačilo.

Takže milenecké kopačky. Bez důvodu, bez rozloučení a přes messenger. Ano, opravdu vrchol mužství. Nenávidím tohle jednání. O Mariňákovi jsem si myslela, že je aspoň chlap. No podle toho jeho způsobu, jakým mě poslal k šípku, už vážně není. Neměl koule na to mi to říct do očí...

Toho večera jsem se hrozně opila. Potřebovala jsem to. A přehnala jsem to. Hodně jsem pak i brečela. Prostě jsem ten vztek potřebovala ze sebe dostat ven. Hrozně mě mrzelo, že jsem ztratila mariňáka a zároveň jsem si i vyčítala, že jsem do toho vůbec šla. Mohla jsem ho nechat být a bylo by po problémech.
Matně si pamatuji (zjistila jsem to až ráno po prozkoumání mého telefonu a konverzací na messengeru), že mi někdo psal a utěšoval mě. Byl to člověk, do kterého bych to snad ani neřekla. Třetí a poslední z instruktorů, který jako jediný nebyl na naší rozlučce a ani se s námi nepřišel poslední den rozloučit, protože v tu dobu byl na nemocenské. Navíc ani potom nám nikomu moc nepsal a ani to nevypadalo, že by si s námi chtěl nějak udržet kontakt. O to víc mě zarazilo, že se najednou ozval a zrovna mě.

,,Jak se máš Lolo? Co práce? Dlouho jsme se neviděli."
,,Práce je skvělá, ale Vyškov to není. Chybí mi ta tvrdá dřina a neustálé běhy na střelnici a zpět."
,,Určitě tě časem do Vyškova zase pošlou. Zastav se, rád tě uvidím. A můžu tě vzít s sebou na běh."

Vím, že ten večer mě opravdu zahřálo u srdíčka, že od člověka jako je on, slyším (čtu) něco takového. Ale to asi nebyl těm důvod, proč mi najednou napsal.

,,Vím o tobě a o mariňákovi."
,,Víš co?"
,,No říkal mi všechno. Že jste spolu něco měli a že teď udělal chybu, že tě nechal odejít a chce tě zpátky."
,,Tak vidím, že si našel posla, kterej za něj bude žehlit jeho problémy."
,,No svěřoval se mi. Dost ho to vzalo. Ani se nedivím, jsi nádherná Lolo."
,,Bylo to jeho rozhodnutí. Ať si své problémy řeší laskavě sám."

Psali jsme si snad do 3 ráno. Bavili jsme se snad úplně o všem. Díky vysoké hladině alkoholu v krvi, jsme řešili úplně všechno a bez servítek. Bylo to skvělé. Moc jsem si užívala, že mi byl ten večer oporou a snažil se mě rozesmát. Kdyby stál poblíž, určitě bych mu skočila kolem krku. A to jsem ho na výcviku moc nemusela. Popřáli jsme si dobrou noc a šli jsme spát. Nevím, zda za to mohla ta vodka nebo moje sklíčenost, ale měla jsem sen. Živý sen.
Stál tam on. Říkejme mu pan H. Stáli jsme před naším domem a povídali si o práci a o mariňákovi. Chtěl odejít, ale šla jsem za ním. Pořád na mě mluvil a pak mě chytil za ruku. Cítila jsem, že u něj něco není v pořádku. Objala jsem ho a políbila na krk. Přísahám, že jsem cítila jeho pevné sevření, i to, jak mě hladí po zádech. Zhluboka jsem se nadechla. Děkoval mi, že jsem byla s ním. Pak se otočil a šel pryč. Ještě se a mnou otočil a chtěl mě někam pozvat. Přesně jsem slyšela místo schůzky, jen mi neřekl kdy. Najednou zmizel. Rozběhla jsem se za ním do tmy a volala jeho jméno. Pak už si jen pamatuji, jak jsem si sedla na postel a zmateně se ohlížela po prázdném pokoji. Ještě párkrát jsem nahlas řekla jeho jméno, než mi došlo, že to byl jen sen. Ale tak skutečný. Opravdu jsem věřila, že se mnou ten večer v tom pokoji byl... a nebo za to mohl ten litr vodky v kombinaci s vínem a má hlava asi dost přebrala.
Do rána už se mi nepodařilo usnout. Jen jsem ležela a dívala se do stropu. V hlavě mindráky z pondělka a k tomu ještě skoro žádný spánek. Jo, to budu v ráno práci určitě za hvězdu. Měla jsem smíšené pocity z toho snu. A nebo jsem byla jen nadržená? Jedno z toho. Asi to nic neznamenalo. Hold alkohol je svině.

Včera večer mi od mariňáka přišla zpráva, které jsem se musela od srdce zasmát. ,,Zlato, vezmu tě na víkend do wellness, co ty na to? Celý víkend jenom ty a já.". Hahaha. Najednou už mu zase nevadí zahýbat svý ženě?! Neodpověděla jsem. Ten víkend mi Mariňák sliboval opravdu hodně dlouho a luxusní wellness a dobrej sex k tomu a to po celý víkend, ano to přesně chci... ale zachoval se jako naprostý kretén a jako sorry kámo, ale nejsem hej počkej. Taky mám svou cenu a svou zbylou hrdost a tímhle si mě zpátky opravdu nezískáš. Zase chvilku můžu hrát uraženou i já. Jsem zvědavá, jak dlouho a čím vším si mě bude chtít dobývat.

19/03/19

Víkendová prokrastinace

Víkend byl plný prokrastinace. Ach ano! Zase se mi povedlo neudělat vůbec nic. Kdyby se v tomhle dalo soutěžit, určitě bych v tom byla mistryně ČR... Neberte to tak, že bych nedělala vůbec nic. Jen prostě z těch naplánovaných věcí jsem nesplnila ani jednu. Ani jsem nezačala. Ba naopak, dělala jsem všechno ostatní, abych se svým povinnostem vyhnula. Povedlo se.




V pátek jsme v práci končili dřív. Super! Co s tolika volným časem? Měla jsem pár věcí, které bylo potřeba vyřídit a tak jsem sedla do auta a jela vyřizovat. To byl můj první a poslední den, kdy jsem se držela svého akčního plánu. Odpoledne jsem pak vzala psy na dvouhodinovou procházku a tím jsem skončila. Večer jsem si pustila filmy a šábes. Nic dalšího už dnes dělat nebudu.

V sobotu ráno mi psala kamioňačka, že mám přijet na návštěvu. No ale u ní to je vždy zadření tak na půl dne. Co už, sbalila jsem se a jela za ní. A najednou bylo poledne a už jsem zase nestíhala. Musela jsem rychle domů, znovu vzít psy na procházku, uvařit oběd a najednou bylo půl páté a mě napadlo, co kdybych se podívala na film? Kouknu jen na jeden. Hned po filmu se vrhnu na tu bakalářku. Heh. Tak asi ne no...
Kolem osmé za mnou přišel otčím, zda nechci zajít někam na drink. No jistě! Jdeme! Vzali jsme si tágo a sjeli k nám na bar, kde jsem dříve pracovala. S holkama bych tam prokecala skoro celou noc. Popíjeli jsme vodku s džusem a kombinovali to ještě s kolou a rumem. Skvělá kombinace. Navíc s otčímem šlo sednou i pár jeho kolegů z práce, tak aspoň bylo o čem povídat. Nemohla jsem si nevšimnout, že jeden z nich mě již delší dobu se zájmem pozoruje. No a to je prosím pěkně Cyklista.

S cyklistou mě otčím seznámil pár let zpátky právě u něj v práci. Jo, je to jeden z těch zakřiknutých kluků, co vám toho o sobě moc neřeknou, spíš vás jen celou dobu poslouchají a poslušně přikyvují na vše, co jim řeknete. Mamka měla onehdá skvělej nápad, že nás dva dají dohromady. Ugh. Jako od pohledu není k zahození a co se povahy týče, je to určitě moc hodnej kluk. Takže jo, dala jsem tomu šanci, i když jen mizivou. Párkrát jsme spolu zašli do posilovny, párkrát do kina. A to byl konec. Heh. Je to spíš pro mě kamarád, než můj budoucí přítel. Nevím, co mě tehdy zabrzdilo, ale už tehdy jsem řekla ne a on si pár týdnu na to našel jinou holku. Od té doby jsme se snad jen párkrát viděli a jinak nic.
No a sobotní večer (po těch x letech) jsme se na baru potkali zas. Oukej, navázala jsem spontánní konverzaci na téma všechno možný. Docela dobře jsme si rozuměli, zas mě celou dobu jen poslouchal a neřekl mi skoro nic. Jak kdybych se bavila sama se sebou... poslední, na co se ten večer ptal bylo, zda jsem zadaná nebo ne. No po rozchodu s Mattem už žádný pořádný mužský (krom pana D.) na obzoru nebyl, abych do toho praštila znovu. Nebo už spíš nebyla ani chuť do toho znovu jít.

Sakra zase jsou čtyři ráno?! To snad není možný. Tak fajn, takže neděle bude můj produktivní den. A než jsem usnula bylo skoro pět...
Vstala jsem dost pozdě. Takže tak akorát, abych šla se psama na procházku. Po obědě jsem se vrhla na pečení, abych měla přes týden do práce co na snídani a najednou zas byly čtyři odpoledne. No co, myslím že chvilku bych k tomu učení mohla sednout.

Jen dosednu ke stolu, někdo zvoní. To jako vážně?! Co to má bejt?! Seběhnu schody a letím se podívat, co se zase děje. Ouha! Od branky na mě mává cyklista, že prý jel náhodou (čirou náhodou?!) kolem a že ho napadlo, že se na chvilku zastaví. Ugh... tak jsem postavila vodu na čaj, nakrájela bábovku, kterou jsem před chvílí vytáhla z trouby a zase jsem si povídala sama pro sebe a cyklista mě jen poslouchal... pak před odchodem naznačil něco ve stylu ,,tak když jsi teď nezadaná, tak to bychom mohli někam zajít, ne?" a odešel. Jasně. Nenápadné pozvání na rande. Jak prosté. Nechala jsem tu jeho otázku bez odpovědi. Fakt ho nechci předem odsoudit, ale zas uvrtat se do něčeho, co mě osobně nebude příjemné se mi taky nechce.

No, takže o víkendu opravdu nebyl čas skoro na nic, protože mě pořád něco vyrušovalo od práce... kecám, fakt se mi nic nechtělo. Takže tyhle věci budu muset dohánět někdy přes týden a nebo zase až na poslední chvíli. Ale nestěžuji si, to volno bylo fakt potřeba a díky pěknému počasí jsem byla i ráda venku. Pořád lepší než tvrdnout doma, že?

15/03/19

Když jsem přemýšlela

Konečně je pátek! Popravdě řečeno, pořád mám pocit jakoby bylo včera teprve pondělí. Kromě pondělku se v mém sexuálním životě nic zvláštního neudálo... nebo spíš jsem byla jen líná něco psát. Radši jsem si sedla do křesla a dala si hrnek čaje. Čaj se pro mě stal mým každodenním očistným rituálem. A ten pocit je skvělý...




Co vám budu povídat, zas mám pocit, že to se mnou jde od desíti k pěti. Mariňák opět dodržel svoji pověst slibotechny a opět mě od středy aktivně ignoruje a vymlouvá se ze schůzek. Ale tak nějak jsem se s tím už smířila. Dokud bude patřit jiné ženě, je jasné že na schůzku se mnou se nebude moci vytrácet každý den. I mě by to po čase přišlo dosti podezřelé (a navíc díky Mattovi už mám v tomhle mužském chování velkou praxi... takže díky Matte).

Pan L. začíná být stále více dotěrnější a jeho vlezlost už hraničí se stalkingem. Ne, to přeháním, ale potřebovala jsem jen nastínit jak velký problém s ním mám. Myslím ve středu ráno mi psal, že mu žena vyhrožuje rozvodem (do toho holka, fandím ti!). Nic mi do toho nebylo, ale stejně jsem se musela nenápadně dotázat proč tak najednou si to jeho žena vzala do hlavy. Lituju, že mi ten důvod psal přes messenger. Kdyby stál naproti mě, hned by ode mě dostal ránu pěstí. Pan L. totiž při usínání své ženě popřál dobrou noc se slovy ,,dobrou noc, Lolo"... a to bohužel není její jméno.

Onen neznámý vojáček ze šatny (alias JD) se pořád nevzdává a pořád mi píše v naivitě, že mu jednou na jeho pozvání odpovím ano. Ne, to bohužel ne. Už několikrát jsem mu psala důvody, proč si nepřeji se s ním setkávat, plus jsem i nadhodila další z důvodů - že vím o jeho dopisování s blonckou. Následovaly mnohostránkové eseje s omluvami a vysvětlivkami, které ani nebraly konce. Nechtělo se mi to číst, tak jsem toho asi v půlce nechala a šla se věnovat lepším věcem. Už je mi jasný, jaké typy mužů nesnáším a JD je jeden z nich. S ním to bohužel nebude ani na přátelství, protože jeho vtíravost mi je přímo odporná.

Takže sečteno a podtrženo, jsem ráda, že už je pátek. Na víkendy plány žádné nemám, takže je dosti velká pravděpodobnost, že se zas chvilku budu věnovat studijním povinnostem a nebo už konečně dokončím tu svoji první povídku.

Mám pocit, že někde v garáži mám schovanou svoji poslední láhev sektu, kterou jsem plánovala vzít na zrzčinu oslavu narozenin (které měla v lednu), ale nějak jsem na ni zapoměla. Takže jo, plán je jasný - horká vana, sekt a nějaká skvělá muzika. Hmmm. Myslím, že mě čeká moc pěkný víkend :-)

12/03/19

Další pondělní tragikomedie

Čím to, že pondělky vždy začínají tak šíleně? Nebo se mi to jen zdá? Spíš jsem tak celkově na to pondělí poněkud vysazená. Ale nebudu předbíhat. Takže sportovní den se opravdu vydařil. Bylo to už hodně dlouho, co jsem se v práci (resp. s kolegy) takhle nasmála. Jistě, bylo tam hodně alkoholu, takže hlavně asi díky tomu byla ta švanda, ale tak celkově před víkendem to byl pro mou hlavu ten nejlepší možný relax. Oujé...


V pátek odpoledne, když jsme dojeli zpátky do kasáren jsem měla domluvené rande s tím krásným neznámým. No, heh. Věc se má asi tak, že už není ani krásný a ani neznámý. Ve zkratce - je to jen další zoufalej ženáč s malým děckem... ugh. Čím to, že mám na ty ženatý poslední dobou takový štěstí? Sakra je opravdu věděcky dokázaný, že ženatí chlapi rovná se nešťastný/zrhzení? What the hell?!
Hodně mi pomohlo skenování jeho facebooku. Každá druhá fotka s manželkou a jeho malou dcerkou. Jo. Navíc z obvaziště bloncka si mi stěžovala, že jí taky píše a (tradá!) záhadně ji dělá ty samé (úplně na tuty přesně to samý!!!) návrhy jako mě. Oujé. Tak tohle je pro mě fakt muž roku. To chce korunu. Nevím teda, jestli žije v domění, že my si to nepovíme, nebo že budeme stejně blbý a dáme mu obě dvě (no kdyby ženatej nebyl, tak bych mu určitě dala). Prostě ne dámy, fuj to, randit nebo nedejbože mít sex se ženáčem je jako chodit po smetišti a hledat tu nejmíň rozbitou věc. Nehledě na to, že vůči těm ženským to taky není moc fér. I kdyby to byly sebevětší mrchy... tohle se prostě nedělá. Tečka.

V neděli večer jsem měla rozernou náladu a navíc jsem byla i dosti zklamaná z nevyvedeného minulého pondělí. Mariňák se mi od té doby neozval. Tak nějak jsem pemýšlela, kde asi skončili ty moje fotky. Že bych byla na pár měsíců zas nová celebrita na PornHub? Ne, to ne. Tam už moje fotky dávno jsou (díky mýmu šílenýmu ex...). Ze zvědavosti čistě z provokace jsem mu na messenger poslala smajlíka (otisk rtěnky/polibek - něco si představte). Následovala téměř okamžitá odpověď. Nemohla jsem tomu uvěřit.

,,Promiň zlato, moc rád bych s tebou pokecal, ale teď se to fakt nehodí. Napíšu ti zítra, dobře?"
,,Dobře."
,,Zatím se měj. Zítra se ozvu. Mám na tebe šílený chutě."

Následovaly haldy jeho nádherných fotek. Telefon mi vibroval skoro hodinu v kuse z oněch nonstop příchozích zpráv. To si ze mě dělá srandu nebo taky provokuje? Nějak to neodhadnu. Jednou se se mnou nebaví skoro měsíc a teď vypisuje a posílá fotky? Zvláštní. Čím to, že najednou tak otočil?
No jeho zprávy z nedělního večera byly pravdivé. Opravdu jsme se sešli. Opět na hotelu, ale tentokrát na dvě hodiny. Super. Zase jsem si ho mohla naplno vychutnat, bez stresu, bez focení, přesně tak, jak to mám ráda. Předehra začala už na chodbě penzionu, pokračovala až do sprchy a vyvrcholení přišlo v posteli. Pot mi po zádech stékal proudem. Konečně kvalitní soulož a navíc s nádherným mužem. Odměnila jsem ho ještě druhým kolem. Opravdu jsem si to ten večer užívala. Potřebovala jsem si to naplno vychutnat. Přece jsem hladověla tak dlouho. Pokušení a orgasmus se mi teď poslední dobou jaksi vyhýbalo. Naposled jsem měla protouženou noc v náručí pana D., ale tam bohužel k ničemu nedošlo. I když bych si moc přála opak. A jednou se mi to snad i povede.
Ležela jsem vedle mariňáka a jen spokojeně oddechovala. Bylo na něm vidět, že má fakt dost. Škoda, dala bych si ještě říct. Podíval se na mě a usmál se. Bylo to krásný, ten jeho úsměv. Byla to radost a spokojeost v jednom. Něžně mě pohladil po tváři a pak mi stiskl nos. Romantika hadra! ,,Ty máš takové štěstí, že spolu nebydlíme. Vždyť já bych tě v jednom kuse jen obtěžoval." pronesl poněkud ironicky. Musela jsem se začít smát. Lepší vtip už na mě vytáhnout nemohl. Sakra má problém v posteli zvládnout dvě kola, ale jinak by mě pořád obtěžoval? Tomu se nedá věřit. Spíš on by trpěl jak pes. Protože by se mě už nezbavil, se mnou by ten sex měl opravdu denně... a ne jen jednou. Ještě by mě prosil, abych mu alespoň jeden den dala pauzu. Docela nadlidský (nemyslitelný) výkon pro nás nymfy...

Dnes jsem Mariňákovi psala znovu. Chci víc než jen dvě hodiny týdně. Ne, dnes se to bohužel nehodí, ale možná zítra. Ach jo, jak já ho za tohle nenávidím. Jeden den je z něj ten nejlepší chlap na světě a druhý den se změní v menstruující ženskou. Ale přes to všechno nějaké zlepšení tam vidím. Oproti minulému ponělí rozhodně ano. A tak celkově zase se víc začal zajímat. Hmmm, to se mi líbí. Nechám se překvapit, co všechno z něj ještě časem vyleze.

07/03/19

Fontána nechtěně splněných přání

Průběh tohoto týdne zdál se mi poněkud hektický. Opravdu hektický? Ne, to je špatná definice. Spíš by bylo lepší asi divoký nebo rovnou šílený. Ano, to je to správné slovo - byl šílený. Připadá mi, že poslední dobou bývají moje prosby a touhy vyslyšeny až příliš brzy (což je fajn, takže teď si ze všeho nejvíc přeji třeba vyhrát sportku), což není dobré... nebo je to dobré, ale je toho moc a začínám se v tom ztrácet. Takže začneme zase po pořadě.


Oné nedělní noci jsem měla plnou hlavu pana D. a taky toho krásného neznámého vojáka z šatny. Přála jsem si je mít oba. Pan D. je vysněný ideál každé racionální ženy. Je milý, je tichý, má klidný temperament (není to flegmatik - je to sangvinik). Moc toho nenamluví, ale když už se s ním dáte do řeči, udolá Vás svými slovy. Myslím, že tohle je jeho superschopnost... nebo aspoň jedna z její předností.
Nicméně i onen krásný neznámý mě svým způsobem hrozně přitahoval. Opět za to mohlo jeho charisma. Nebo jeho krásně temné oči? Je toho moc, co se mi na mužích líbí. Ale ruku na srdce holky, vždy nás jako první učaruje ten jejich pohled. A přesně tohle byl učebnicový příklad.
Sečteno a podtrženo, s panem D. jsem skončila ve vášnivém objetí onoho sobotního večera a s krásným neznámým jsem vedla duchaplné konverzace pro změnu onen páteční večer. A oba večery jsem si náležitě užívala.
Takže když mi v pondělí ráno přišlo na messenger pozvání na kafe, byla jsem hodně překvapená. Další neznámý uživatel Facebooku. Jako první a nejdůležitější věcí pro mě bylo zkontrolovat, kdo mi to sakra píše. Fotky nelhaly - on si mě našel. Neznámý vojáček si dal asi tu práci během víkendu a sháněl na mě kontakt. Bingo! Na chvíli jsem se zamyslela, čím začít konverzaci. Samozřejmě má odpověď ohledně pozvání zněla Ano!
Jestli jste si teď představili romantiku v malé kantýně, tak ne, to se nestalo. Sice jsem od něj dostala pozvání na kafe, ale to naše malé ,,rande" se konalo u automatu na kafe. Lol. Nebylo to špatný. Byla jsem hodně nervózní, protože už mi v žilách nekoloval alkohol, který by mě podpořil. Na něm byla také vidět nervozita. Pořád se vrtěl, nevěděl kam se má dívat a chvilkama se zakoktával. Roztomilé. Možná to bylo tím ruchem chodby, možná jsem to plánovala, ve chvilce jeho nepozornosti (a přísahám, že do mě někdo omylem strčil) jsem se k němu přitiskla a stiskla mu paži, abych nespadla. Začal se červenat. Byl jako rajče. Začala jsem se smát. Zmateně se na mě díval a byl v rozpacích. Omluvila jsem se, že to bylo nedopatřením. Jen souhlasně přikyvoval.
Ten večer mi napsal, zda s ním nechci do sauny (vrrr, hned ze startu?!). Odmítla jsem. Známe se jak dlouho? Tři dny? Jeden den, když nepočítám ten ples? A hned mě chceš vidět nahou? Zapomeň. Takhle to totiž nefunguje. Udolával mě dlouho, ale bez výsledku. Sauna neklapne. Ne hned... takže v pátek mě zve na večeři. Ach ano, takový přístup si nechám líbit. Je krásné, jak si vás muž dobývá, když něco chce. Čím to, že po čase je to přejde (mám teď na mysli manželství a tak...)? Super, aspoň bylo na co se těšit od pondělí. Ale to nebyla jediná novinka.

,,Čau kotě. Dlouho ses mi neozvala. Co děláš ve středu?"
,,Taky ses neozval. A já nemám náladu tě uhánět, když mě věčně odmítáš."
,,Bylo toho moc. Nezlob se. Chci ti to vynahradit."
,,Tak schválně. Co teda chceš?"
,,Sejdeme se? Třeba ve středu?"

Čím to, že se Mariňák ozve vždy, když se věci dají do pohybu? Moc ho nechápu a díky jeho dětinskému chování a taky věčnému rušení našich schůzek už jsem o něj začala ztrácet zájem. Je to jen další slepá ulička. Mrzí mě to. Moc mě přitahoval a sex s ním nebyl špatný. Nebo jsem ho asi nepoznala víc osobně a proto ty jeho náhlé okaté nedostatky.
Co už, přikývla jsem i na středeční schůzku. Podvědomě jsem tušila, že mi to do středy zruší, jak to má ve zvyku. Abych se alespoň malinko uklidnila, hledala jsem inspiraci na svou první plánovanou lechtivou povídku. To znamená sledování hentai a čtení článků u Pražskýho poděse (ta holčina je sexuální terminátor).
Byla tu středa a Mariňák pořád vypisoval, jak mu jen při pomyšlení na mé tělo tvrdne a jak mě bez milosti v posteli zničí. Chtěla jsem tomu věřit. Po příchodu z práce domů jsem ihned obsadila koupelnu, abych se na večer řádně připravila. Byli jsme domluvení na půl šesté na hotel. Jelikož měl pak ještě nějaké povinnosti, tak tentokrát jsme pokoj zarezervovali jen na hodinu.
Na místě jsem jako vždy byla první. Nervózně jsem přešlapovala před vchodem. Ulice byla ten den až příliš rušná a já měla strach, aby mě někdo známý neviděl. Bylo skoro třičtvrtě a on nikde. Ten parchant! Sakra už zase! Vzteky jsem kopla do stěny a šla zpět k autu. Ten u mě definitivně končí! Najednou mě někdo chytil za paži a přitisknul k sobě.

,,Promiň, zdržel jsem se."
,,Sakra! Jdeš pozdě, víš to?!" křičela jsem.
,,Chtěla jsi snad odjet?"

Chvilku na mě nechápavě koukal a pak mě vedl na hotel. Nebyla jsem si jistá, zda tam s ním chci jít. Byla jsem na něj stále naštvaná.
Ani se nezavřely dveře od pokoje a už jsem byla nahá. Mariňák se ke mě pomalu přibližoval, ale já ho od sebe odstrčila. Nedám se mu jen tak. Za to všechno dnes budu chvilku zase nedobytná. Vzrušovalo ho to a chtěl se mnou tuhle hru hrát. Hodina je ale strašně málo! Měla jsem co dělat.
Vystřídali jsme nesčetně poloh a tempo bylo běsnící. Chtěla jsem křičet, ale nebylo to vhodné vzhledem k obsazenosti ostatních pokojů. Co mě šokovalo nejvíc, když Mariňák najednou vytáhnul telefon a začal si to všechno fotit. Co to má sakra bejt?! Děláš si ze mě srandu?! Okamžitě skončila veškerá romance. Chtěla jsem vysvětlení. Prý ho to vzrušuje a chce mít památku na to naše dovádění, když spolu zrovna nebudeme, aby si mohl aspoň sám udělat dobře. Jako really?! To si ze mě teď děláš asi prdel...
Později doma mě napadlo, že řekl památku. Jsem jen paranoidní nebo tím měl na mysli, že další schůzku v nejbližší době neplánuje? No do hajzlu! Ten parchant! Ani mě tak neštvou ty fotky jako spíš ten jeho styl jednání... navíc moc dobře vím, kdo další ty fotky uvidí. I když mě ujišťoval, že je má jen pro sebe a nepotřebuje, aby o nás dvou někdo další věděl. Hahaha, jistě! A teď tu pohádku o karkulce...


A to je prosím pěkně teprve čtvrtek! Máme v práci dnes a zítra něco jako sportovní den v Jeseníku, takže jsem sama zvědavá, jak se tato akce bude vyvíjet. Kluci z práce mě bez obalu vylíčili, jak probíhal poslední sportovní den - chlast, sauna a sex. Oukej borci, dobré vědět. Horší už tento týden být nemůže, že ne? Snad se nepletu.

03/03/19

Zakázané ovoce nejvíc chutná

Víkend se přehnal jako uragán a zanechal za sebou dosti silnou pachovou i smyslnou stopu. Vzduchem se šíří vůně vodky, jablečného džusu a vína. Jelikož jsem gurmán a potrpím si na slušné vystupování a základy společenského chování, tak jsem to všechno zapíjela pivem... abych se neopila hned.



V pátek jsem měla dosti na spěch. Přijela jsem z práce a hned jsem letěla k zrzce, aby mi na ples udělala dokonalý účes. Musím uznat, že mít za kamarádku kadeřnici je prostě pecka. Vykouzlila na mé hlavé nádherný vyčesaný drdol, který působil půvabně a přitom i smyslně. Navíc jej zdobila decentní stříbrná brož, což mi na kráse ještě přidávalo. Od zrzky jsem rovnou utíkala ke kosmetičce, aby i můj zbytek hlavy byl dokonalý a najednou bylo šest večer.
Netrpělivě jsem kontrolovala čas na telefonu a celou dobu panikařila, že to za boha nemůžu všechno stihnout. No světe div se, vše bycházelo přesně na čas a podle plánu. Byla jsem nadšená! Kolem půl sedmé už mi u domu zvonil pan L. s Andou. Pozvala jsem je ještě na chvíli dál, protože mamka si přála poznat mé bývalé spolubojovníky, takže jsme ještě chvilku kecali u nás doma a pak už se mohlo jet na ples. Ještě před tím, než jsme dojeli na místo určení, jsme si udělali kratičkou mezizastávku na hotelu, kde jsme měli domluvené ubytování na celý víkend, abychom se nemuseli mačkat všichni u nás doma.
Pomohla jsem Andě s účesem a mohli jsme jet. Na plese jsme byli včas. Musím uznat, že nebyl zas tak špatný. Dobře hráli, drinky byly skvělé a co se týče hostů, tak taky bylo z čeho vybírat. Hned ze startu jsem musela trochu usměrnit pana L., jelikož si mne celý večer nárokoval a měl nevhodné narážky. Jak jsem řekla - nebýt Andy, zase by víkend dopadl úplně katastrofálně! Pan L. byl mým chováním vůči němu dosti zaskočený a tvářil se naštvaně. Ignorovala jsem to. Je mi jedno, co si o mě myslí. Mám ho jen jako doprovod na ples a na tanec. Nic víc.
I když se společnost zdržovala v hlavním tanečním sále, tak já proseděla snad půl večera v šatně s klukama, kteří chudáci museli dělat ten večer šatnáře, jelikož si nezakoupili lístky a tím pádem museli být na výpomoc. Hodně jsme se nasmáli, hodně jsme popili a sakra... ten jeden z nich byl tak nádherný, že nebýt kodexu slušnosti, spáchám svůj první sex na veřejnosti a bez ostychu. Byl ke mě velmi zdvořilý a hlavně vtipný. Miluji muže, který mne dokáže rozesmát a zároveň se chovat velmi umírněně. Ne jak já, která u všeho musí dělat i grimasy a úšklebky. Mrzí mě, že jsem si nezapamatovala ani to jeho jméno... ani jsem se nezeptala, ze které čety je. Moje smůla, teď ho budu muset znovu někde najít.
Ples jsem opouštěla spokojená a mírně opilá někdy kolem třetí hodiny ráno v doprovodu mých dvou společníků. Po příjezdu na penzion si Anda ještě rychle odběhla do sprchy a já hned zalehla do postele a těšila se, až budu moci usnout. Nepřítomnosti mé kamarádky ihned využil pan L. a vlezl si ke mě do postele a začal mě osahávat na citlivých místech. Slušně jsem ho požádala, aby s tou komedií přestal, ale snažil se mě utišit francouzákem. Nezbývalo mi nic jiného, než jej od sebe odstrčit, r´protože se mě držel jako pijavice a v jeho blízkosti mi bylo dosti blivno. Když se ke mě snažil přiblížit podruhé, dostal facku a hned na to Anda přišla ze sprchy a byla toho svědkem. Jen se chichotala a vlezla si do postele. Pan L. to konečně vzdal a mohli jsme jít všichni spát. A to byl prosím teprve pátek...

Sobotní den byl naplánovaný k prasknutí a nešlo promrhat jedinou vteřinu, jinak bychom nic z toho nestihli. Zašli jsme si s děckama na nezdravou snídani do mekáče, pak jsme proběhli nákupní středisko, kolem poledne jeli k nám domů na oběd, z oběda potom do kina na Bohemian Rhapsody a odtud s mezizastávkou na penzionu, kde se k nám přidala naše čtvrtá noclehářka Salva jsme mohli vyrazit na sraz naší bývalé čety.
Strašně ráda bych napsala, že sobotní večer probíhal ve stejně klidném duchu. Ne, neprobíhal. Hned ze startu a ještě před osmou večer jsme s panem L. dopíjeli snad druhou láhev šampaňského, které jsem aktivně mixovala se zelenou (protože Anda pije jen zelenou) a vodkou (protože já radši tu vodku no). Ze všech našich instruktorů, kteří nám přislíbili svoji účast došel nakonec jen jediný... a nebyl to Mariňák. Ten se onoho večera zakoukal do Andy a až do ranního rozbřesku jsme ty dva od sebe neodtrhli. Sex spolu bohužel neměli, nebylo kde. Ale předpokládám, že k tomu mezi něma časem dojde. Tak nějak to tuším... :-)
Mixování alkoholu a rychlé tempo, kterým se panáky točili na baru mělo za následek to, že už kolem jedenácté večer jsem se musela nenápadně vytratit na holčičí toalety a trochu vypustit páru. Tak špatně mi naposled bylo snad na mojí oslavě osmnáctin. Zas ale jak jsem to ze sebe všechno dostala ve, mohla jsem vsele pokračovat a vydržela pařit až do šesté ráno. Pak už jsem dobrovolně odešla spát na penzion, protože v devět ráno už jsem musela být zase ready, jelikož mě doma čekaly povinnosti.
Celý večer jsem nedělala nic jiného, než že se vyhýbala panu L. Při každé nehlídané příležitosti to na mě zkusil. A znovu. A znovu. A znovu. Hnusil se mi. Jako dar z nebes se mi zjevil pan D. O něm jsem vám tady zatím nenapsala nic, takže pojďme na chvilku změnit téma. Pan D. je další klučina z naší bývalé čety. Klučina velikostně stejně maličkej jak já a v abecedním pořadí hned za mnou. Ano, přesně tak jsme se seznámili. Stáli jsme spolu (za sebou, vedle sebe,...) v každé frontě, na střelbách, při pochodu,... Prostě byl to takovej můj spolubojovníček, který nikdy moc nemluvil, ale jeho nikdy nekončící úsměv a pozitivní myšlení mi neskutečně pomáhalo to tam ty 3 měsíce vydržet.
A přesně pan D. se přede mnou zjevil jako dar z nebes a opět se na mě krásně smál. Už jednou jsme spolu pařili a to sice na naší rozlučce v prosinci. No a ten večer to bylo naše podruhé. Hned jsem mu skočila do náruče a nechala se odvézt na taneční parket. Protancovali jsme celé hodiny. Celou dobu mi dýchal za krk a hladil mě něžně po zádech. Po očku jsem sledovala jen nenávistné pohledy pana L., který s tím nemohl nic dělat a nakonec uraženě odešel a už jsem ho neviděla. Bylo to skvělý. On byl skvělý! Dokonce bydlí kousek ode mě a přitom jsme se nikdy nesetkali mimo práci. Vlastně vůbec jsme se nesetkali, ani si nenapsali. Nevím proč. Moc se mi líbí a moc ráda bych ho poznala blíž...

A najednou byla neděle ráno. Pan L. mi místo popřání dobrého rána narovinu vyčetl do očí, jaká jsem mrcha, když jsem ho vyměnila za pan D. Jen jsem se nahlas smála. A cos jako čekal, chlapče? Vždyť věděl moc dobře, že nic nebude. Pro jistotu jsem mu to pořád dokola psala. Čirá zoufalost, která vycházela z jeho hasu mě upřímně bavila. Ještě večer mi psala Anda a prosila o diskrétnost, co se stalo mezi ní a naším bývalým instruktorem. Vzhledem k tomu, že to sakra vidělu úplně všichni a ne jenom já, mi přišlo zvláštní, proč zrovna já bych měla držet tajemství, nehledě na to, že Mariňák už to dávno ví (páč ten blbec se mu už pochlubil... lol). Ale jo, byl to divokej víkend, je mi nehorázně zle a jsem docela ráda, že už to mám za sebou. Uvidíme, co přinese další týden.