Nikdy se ti nepodaří žít tak, aby se to líbilo každému. Proto žij tak, aby se to líbilo Tobě!

15/03/19

Když jsem přemýšlela

Konečně je pátek! Popravdě řečeno, pořád mám pocit jakoby bylo včera teprve pondělí. Kromě pondělku se v mém sexuálním životě nic zvláštního neudálo... nebo spíš jsem byla jen líná něco psát. Radši jsem si sedla do křesla a dala si hrnek čaje. Čaj se pro mě stal mým každodenním očistným rituálem. A ten pocit je skvělý...




Co vám budu povídat, zas mám pocit, že to se mnou jde od desíti k pěti. Mariňák opět dodržel svoji pověst slibotechny a opět mě od středy aktivně ignoruje a vymlouvá se ze schůzek. Ale tak nějak jsem se s tím už smířila. Dokud bude patřit jiné ženě, je jasné že na schůzku se mnou se nebude moci vytrácet každý den. I mě by to po čase přišlo dosti podezřelé (a navíc díky Mattovi už mám v tomhle mužském chování velkou praxi... takže díky Matte).

Pan L. začíná být stále více dotěrnější a jeho vlezlost už hraničí se stalkingem. Ne, to přeháním, ale potřebovala jsem jen nastínit jak velký problém s ním mám. Myslím ve středu ráno mi psal, že mu žena vyhrožuje rozvodem (do toho holka, fandím ti!). Nic mi do toho nebylo, ale stejně jsem se musela nenápadně dotázat proč tak najednou si to jeho žena vzala do hlavy. Lituju, že mi ten důvod psal přes messenger. Kdyby stál naproti mě, hned by ode mě dostal ránu pěstí. Pan L. totiž při usínání své ženě popřál dobrou noc se slovy ,,dobrou noc, Lolo"... a to bohužel není její jméno.

Onen neznámý vojáček ze šatny (alias JD) se pořád nevzdává a pořád mi píše v naivitě, že mu jednou na jeho pozvání odpovím ano. Ne, to bohužel ne. Už několikrát jsem mu psala důvody, proč si nepřeji se s ním setkávat, plus jsem i nadhodila další z důvodů - že vím o jeho dopisování s blonckou. Následovaly mnohostránkové eseje s omluvami a vysvětlivkami, které ani nebraly konce. Nechtělo se mi to číst, tak jsem toho asi v půlce nechala a šla se věnovat lepším věcem. Už je mi jasný, jaké typy mužů nesnáším a JD je jeden z nich. S ním to bohužel nebude ani na přátelství, protože jeho vtíravost mi je přímo odporná.

Takže sečteno a podtrženo, jsem ráda, že už je pátek. Na víkendy plány žádné nemám, takže je dosti velká pravděpodobnost, že se zas chvilku budu věnovat studijním povinnostem a nebo už konečně dokončím tu svoji první povídku.

Mám pocit, že někde v garáži mám schovanou svoji poslední láhev sektu, kterou jsem plánovala vzít na zrzčinu oslavu narozenin (které měla v lednu), ale nějak jsem na ni zapoměla. Takže jo, plán je jasný - horká vana, sekt a nějaká skvělá muzika. Hmmm. Myslím, že mě čeká moc pěkný víkend :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat