Nikdy se ti nepodaří žít tak, aby se to líbilo každému. Proto žij tak, aby se to líbilo Tobě!

12/03/19

Další pondělní tragikomedie

Čím to, že pondělky vždy začínají tak šíleně? Nebo se mi to jen zdá? Spíš jsem tak celkově na to pondělí poněkud vysazená. Ale nebudu předbíhat. Takže sportovní den se opravdu vydařil. Bylo to už hodně dlouho, co jsem se v práci (resp. s kolegy) takhle nasmála. Jistě, bylo tam hodně alkoholu, takže hlavně asi díky tomu byla ta švanda, ale tak celkově před víkendem to byl pro mou hlavu ten nejlepší možný relax. Oujé...


V pátek odpoledne, když jsme dojeli zpátky do kasáren jsem měla domluvené rande s tím krásným neznámým. No, heh. Věc se má asi tak, že už není ani krásný a ani neznámý. Ve zkratce - je to jen další zoufalej ženáč s malým děckem... ugh. Čím to, že mám na ty ženatý poslední dobou takový štěstí? Sakra je opravdu věděcky dokázaný, že ženatí chlapi rovná se nešťastný/zrhzení? What the hell?!
Hodně mi pomohlo skenování jeho facebooku. Každá druhá fotka s manželkou a jeho malou dcerkou. Jo. Navíc z obvaziště bloncka si mi stěžovala, že jí taky píše a (tradá!) záhadně ji dělá ty samé (úplně na tuty přesně to samý!!!) návrhy jako mě. Oujé. Tak tohle je pro mě fakt muž roku. To chce korunu. Nevím teda, jestli žije v domění, že my si to nepovíme, nebo že budeme stejně blbý a dáme mu obě dvě (no kdyby ženatej nebyl, tak bych mu určitě dala). Prostě ne dámy, fuj to, randit nebo nedejbože mít sex se ženáčem je jako chodit po smetišti a hledat tu nejmíň rozbitou věc. Nehledě na to, že vůči těm ženským to taky není moc fér. I kdyby to byly sebevětší mrchy... tohle se prostě nedělá. Tečka.

V neděli večer jsem měla rozernou náladu a navíc jsem byla i dosti zklamaná z nevyvedeného minulého pondělí. Mariňák se mi od té doby neozval. Tak nějak jsem pemýšlela, kde asi skončili ty moje fotky. Že bych byla na pár měsíců zas nová celebrita na PornHub? Ne, to ne. Tam už moje fotky dávno jsou (díky mýmu šílenýmu ex...). Ze zvědavosti čistě z provokace jsem mu na messenger poslala smajlíka (otisk rtěnky/polibek - něco si představte). Následovala téměř okamžitá odpověď. Nemohla jsem tomu uvěřit.

,,Promiň zlato, moc rád bych s tebou pokecal, ale teď se to fakt nehodí. Napíšu ti zítra, dobře?"
,,Dobře."
,,Zatím se měj. Zítra se ozvu. Mám na tebe šílený chutě."

Následovaly haldy jeho nádherných fotek. Telefon mi vibroval skoro hodinu v kuse z oněch nonstop příchozích zpráv. To si ze mě dělá srandu nebo taky provokuje? Nějak to neodhadnu. Jednou se se mnou nebaví skoro měsíc a teď vypisuje a posílá fotky? Zvláštní. Čím to, že najednou tak otočil?
No jeho zprávy z nedělního večera byly pravdivé. Opravdu jsme se sešli. Opět na hotelu, ale tentokrát na dvě hodiny. Super. Zase jsem si ho mohla naplno vychutnat, bez stresu, bez focení, přesně tak, jak to mám ráda. Předehra začala už na chodbě penzionu, pokračovala až do sprchy a vyvrcholení přišlo v posteli. Pot mi po zádech stékal proudem. Konečně kvalitní soulož a navíc s nádherným mužem. Odměnila jsem ho ještě druhým kolem. Opravdu jsem si to ten večer užívala. Potřebovala jsem si to naplno vychutnat. Přece jsem hladověla tak dlouho. Pokušení a orgasmus se mi teď poslední dobou jaksi vyhýbalo. Naposled jsem měla protouženou noc v náručí pana D., ale tam bohužel k ničemu nedošlo. I když bych si moc přála opak. A jednou se mi to snad i povede.
Ležela jsem vedle mariňáka a jen spokojeně oddechovala. Bylo na něm vidět, že má fakt dost. Škoda, dala bych si ještě říct. Podíval se na mě a usmál se. Bylo to krásný, ten jeho úsměv. Byla to radost a spokojeost v jednom. Něžně mě pohladil po tváři a pak mi stiskl nos. Romantika hadra! ,,Ty máš takové štěstí, že spolu nebydlíme. Vždyť já bych tě v jednom kuse jen obtěžoval." pronesl poněkud ironicky. Musela jsem se začít smát. Lepší vtip už na mě vytáhnout nemohl. Sakra má problém v posteli zvládnout dvě kola, ale jinak by mě pořád obtěžoval? Tomu se nedá věřit. Spíš on by trpěl jak pes. Protože by se mě už nezbavil, se mnou by ten sex měl opravdu denně... a ne jen jednou. Ještě by mě prosil, abych mu alespoň jeden den dala pauzu. Docela nadlidský (nemyslitelný) výkon pro nás nymfy...

Dnes jsem Mariňákovi psala znovu. Chci víc než jen dvě hodiny týdně. Ne, dnes se to bohužel nehodí, ale možná zítra. Ach jo, jak já ho za tohle nenávidím. Jeden den je z něj ten nejlepší chlap na světě a druhý den se změní v menstruující ženskou. Ale přes to všechno nějaké zlepšení tam vidím. Oproti minulému ponělí rozhodně ano. A tak celkově zase se víc začal zajímat. Hmmm, to se mi líbí. Nechám se překvapit, co všechno z něj ještě časem vyleze.

Žádné komentáře:

Okomentovat