Nikdy se ti nepodaří žít tak, aby se to líbilo každému. Proto žij tak, aby se to líbilo Tobě!

29/01/19

Nad šálkem čaje

Týden začal poněkud hekticky. Všichni moji spolubojovníci, se kterýma jsem se každé ráno svezla do práce a odpoledne zase domů mi tento týden zmizeli buďto na komplexák nebo na marodku. A já až teprve v pondělí brzy ráno řešila na poslední chvíli, jak že se to vlastně dostanu do práce. Záchvaty hysterie střídal vztek a chvilkami i pomyšlení na telefonát veliteli, že z nějakého důvodu dneska prostě do práce nemůžu přijet. Nakonec mě zachránil autobus. Není to sice takový luxus, jako když si vás přímo před domem vyzvedne auto a doveze vás až před bránu kasáren (a odpoledne zase zpět), ale co už jsem měla dělat. Hold nebylo zbytí...



Navíc je tento tden asi špatná konstalace nebo co - no prostě těch pár lidiček, co se mnou zůstalo v kasárnách mělo od pondělí už blbou náladu. Kluky na kanclu chápu, ty mají blbou náladu pořád (hlavně, když se nemůžou jen tak flákat a nebo koukat na filmy), ale že po mě v pondělí vyštěkne už i uklízečka a kuchař v jídelně, to už bylo dosti podezřelé. Ale moc veklou hlavu si z toho nedělám, taky mívám kolikrát nálady na zabití. Spíš mě trápí jiné věci a nevím, čím mám začít?
Začnu asi od pana L. Dnes odpoledne jsme spolu měli kratičký telefonát. Naivně jsem si myslela, že mě to provinění ze sobotního úletu brzy přejde... no tak to nepřejde. A to jsem si myslela, že horší už to nebude. Co se stalo? No tak pan L. mi dnes milostivě oznámil, že se včera stal otcem. Narodil se mu synátor. Na jednu stranu gratulace obrovská, opravdu mu to přeji. Na druhou stranu, o ničem z toho jsem vůbec nevěděla, resp. nikdy jsme se o tom nebavili. Jediný, co jsem veděla bylo to, že je ženatý... Docela humus na čerstvýho otce. I na mě.
Další věc byla ta, že Mariňák se mnou z neznámého důvodu nemluví. Naposled napsal ve čtvrtek a od té doby nic. O víkendu jsem měla jiné starosti, ale při dnešním pokusu o kontakt mě odbyl jednoslovnou odpovědí a další zprávy už si jen četl a neodpovídal na ně. Tak jsem to vzdala a přestala mu psát. Nechápu, proč najednou mění náladu častěji než ženská, ale už jsem asi stará na to, abych mu nadbíhala a pídila se po tom, co mu je. Nemá zájem, tak hold to nechám být. On se možná zase po čase ozve. Nicméně to už se mu asi vysměju do tváře, protože takové jednání nemám ráda.
Poslední věc (opět ze dneška čerstvá), babičku dnes nad ránem odvezli do nemocnice, kvůli vnitřnímu krvácení. Poslední dobou si párkrát postěžovala, že ty léky od bolesti se míjí účinkem (což je pochopitelné, protože už to bude skoro rok, co je bere) no a nyní už to vygradovalo tak moc, že pro ni v noci posílali sanitku. Což byla asi nejvíce zdrcující zpráva, protože to znamená jediné... ta nemoc už v ní zase bují. Víte, od doby, co jsem zde na blogu vydala článek Hudba je lék se její rakovina zastavila. Odchodila si chemoterapie i biologické léčby, zkoušeli jsme i alternativní medicínu a vše se zpravilo! Tuhle pozitivní zprávu jsme považovali za vyřízenou s tím, že babička jezdila pravidelně na kontroly a i doktoři konstatovali, že se to povedlo zastavit a vše je dobré. No a ono už zase není. Zase se to všechno bortí jako domeček z karet. Máma skrz to v noci zase nespí, je z toho nešťastná, doma je zase hluk a napětí a tak celkově se tahle okolnost podepsala snad na všech. A mě už do smíchu není.
Sečteno a podtrženo - týden pro mě nezačal vůbec dobře, na chlapy nemám ani pomyšlení a kromě cvičení už nejsem schopná za den zvládnout nic jiného... Ten můj svět se mi zase pomalu hroutí. Navíc letos už opravdu chci zvládnout tu bakalářku a dodělat dvě poslední chybějící zkoušky a ani na ně nejsem schopná se připravit. Musím najít způsob, jak z toho všeho ven.

27/01/19

Zahořklá pachuť soulože

Znáte ten pocit, když máte svýho nejlepšího kamaráda, kterýmu se svěřujete se vším, myslíte na to samé, máte stejné hobby, jste stejně praštění, jste k sobě naprosto upřímní a připadá vám, že prostě ten jediný vám skutečně rozumí? Na tom člověku Vám samozřejmě hodně záleží, nicméně pořád jste jen nejlepší kamarádi, nic víc v tom není.
Jednoho takového mám samozřejmě i já. Seznámili jsme se na KPV a hned od prvního okamžiku bylo jasné, že my dva spolu budeme jako dva nezastavitelní šílenci. Byly jsme stejně praštění, měli stejný smysl pro humor a i z té nejhorší situace jsme si dokázali v nouzi nejvyšší dělat srandu.



Říkejme mu pan L. (a pan hlavně proto, že je ženatý). Včera ráno jsem od něj dostala pozvání, že mám přijet a že zajdeme někam na párty. To je nabídka, která se neodmítá! Zabalila jsem si pár nejnutnějších věcí, skočila na první vlak a už je bezhlavě hnala do Čech vstříc novým zážitkům a alkoholu. Přeci jen po nevydařeném čtvrtku to bylo potřeba...
Přijela jsem na nádraží, kde už na mě pan L. čekal, aby mě odvezl na pokoj, kde nám zabookoval pokoj (poslední dobou mám na ty hotely štěstí...). Bohužel u něj doma jsem přenocovat nemohla, jeho manželce by se to moc nelíbilo... když se nad tím zamyslíte, není se ani čemu divit.
Hned po příjezdu na hotel mi volala Anda (další z naší party na KZP), že už na nás čeká před hotelem a že jedem teda někam posedět. Provezla nás celým městem. Nakonec jsme zalezli do jedné malé a příjemné hospůdky, kde se dokonce hrálo na kytary. Tam se k nám přidal ještě čtvrtý do party a byli jsme komplet. Byla jsem tak ráda, že všechny ty lidičky vidím! Pohltila mne nostalgie. Tak moc mi chyběly ty známé tváře.
Dokud se hrálo a zpívalo (a bylo co pít) jsme tam seděli a debatovali snad úplně o všem. Jakmile nás barmanka vyprovodila s tím, že už je čas jít, naskočili jsme všichni do auta a odjeli na druhou stranu města do vyhlášeného klubu, kde naše divoká jízda pokračovala. Jako první odpadlík se stala Anda, jediná střízlivá, protože ráno měla důležitější věci na práci. Zůstali jsme tedy ve třech, ale to ničemu nevadilo, i tak jsme pařili. Jako vždy jsem míchala vodku s džusem a víno s red bullem. Svíjela jsem se uprosřed parketu a cítila na sobě doteky úplně cizích lidí. Ale to už se v klubech stává, mě osobně to vůbec nevadí. Je to nejlepší způsob, jak se s někým novým seznámit. Opilí lidé jsou totiž naprosto otevření a hlavně upřímní.
Odbyla třetí ráno a už bylo na čase jít. Přeci jen jsem potřebovala být na neděli alespoň trochu použitelná. Pan L. se nabídl, že mne doprovodí na hotel, což bylo fajn, protože já neměla sebemenší tušení, kde to je. Došli jsme na hotel a našli můj pokoj, ve kterém byly dvě oddělené postele. Hned jsem si to namířila do sprchy. Ten večer tekla jen ledová voda. Se zaťatými zuby jsem se rychle opláchla a hned vyskočila do osušky a rychle pod peřinu. Pan L. se pořád neměl k odchodu. Pod peřinou jsem si rychle navlékla alespoň kalhotky a triko na spaní a shodila na zem studený mokrý ručník.

,,Ty nejdeš domů?" zeptala jsem se pana L.
,,Nechci jít domů." odpověděl.
,,To asi chápu, máš to daleko, že? No ta druhá postel je volná, takže klidně můžeš nocovat tady." navrhla jsem poněkud neochotně.
,,To zní dobře." odpověděl.

Odešel do sprchy. Mezitím už jsem byla tak na půl mimo, protože mě zmohlo víno a zároveň i únava. Slyšela jsem jen klapnutí dveří od koupelny a poté i zvuk vypínače. V pokoji byla najednou naprostá tma. Otočila jsem se čelem ke stěně a byla bych i usnula, kdyby mě najednou pan L. něžně nepohladil po rameni. Zděšeně jsem se na něj podívala.

,,Co to sakra děláš?! Doma máš ženu!" odstrčila jsem ho.
,,Na tohle jsem čekal celé tři měsíce..." odpověděl a začal mě vášnivě líbat.

Byla jsem zoufalá. Moje hlava křičela ne, ale tělo jásalo ano. Nemělo cenu se bránit, netrvalo dlouho a jeho svodům jsem podlehla. Pan L. je krásný mužský, má skvěle vypracované tělo. Jenže! Je sakra ženatej! Možná za to mohl alkohol, nebo moje vnitřní já, které mi našeptávalo, že tohle se stát nemělo, no zkrátka a dobře byl to za poslední dva roky ten nejhorší sex...
Cítila jsem se za to mizerně. Po aktu se pan L. zvedl a mlčky odešel spát do druhé postele. Ležela jsem na posteli odkrytá a skroucená do klubíčka. Bylo mi hrozně špatně. Připadala jsem si najednou méněcenná a zrhzená. V neděli po probuzení jsme už o našem ,,večerním dobrodružství" nemluvili. Pan L. mě jen odvezl na vlak a odjel. Pachuť v ústech od jeho posledního polibku na rozloučenou mám ještě teď. A ten pocit viny, tak ten se ve mě bude držet ještě hodně dlouho...

25/01/19

Špetka nejistoty

Od doby, co jsem nastoupila do nové práce se mi zdá, jakoby čas přímo neúprosně letěl. Pracovní týden utíká jako voda a víkend snad chvátá ještě rychleji. Skoro mi připadá, že jsem naskočila do kolotoče, ze kterého jen tak nevystoupím. Nicméně nestěžuji si. I přes to všechno mám pořád dost volného času a i ten se snažím zaplnit nějakou aktivitou. Hodně jsem teď začala cvičit (chodím dvakrát do týdne na crossfit) a dokonce jsem se vrátila i ke své nejmilovanější tyči... k Pole dance.




Do toho všeho se i dvakrát do týdne stýkám s Mariňákem. Jsem ním naprosto pohlcená, ale nechci mu to dávat nijak najevo. Přeci jen je lepší nechat muže v nejistotě, o to víc pak po ženě přeci touží... teda aspoň podle mých zkušeností.
Minulý týden tomu nebylo jinak. Setkala jsem se s ním hned po tréninku v úterý a pak jsme se měli sejít ještě ve čtvrtek. Úterní noc byla plná romance a nezkrotné vášně. Ty dvě hodiny na hotelu byly pro mé tělo vymodlené hody. Kapky potu po mě stékaly skoro proudem. Ruce jsem měla zabořené v matraci. No a zadek dostal řádnou nakládačku... :-D
Nemyslete si o mě, že jsem perverzák, to nejsem... ne moc velkej! Jen občas toužím i po tvrdším přístupu. Což mi Mariňák s velkou radostí dopřává. Co víc k tomu ještě dodat, zatím mám pro sebe vše, co ke své spokojenosti momentálně potřebuju.
Čtvrteční den už nebyl tak dokonalý. Nebo se mi to jen zdálo? Nevím. Schůzku, kterou jsme domlouvali už od středečního rána Mariňák neustále rušil a pak zase zpětně potvrzoval. Nejistota, která se dala vyčíst ze zpráv na messengeru mě docela znepokojovala. Spíš mě nahlodávalo to, že jsem vůbec neměla tušení z jakého důvodu mi tu schůzku odvolává a pak zase zpětně potvrzuje. Vrtalo mi to hlavou skoro celý den a večer před spaním to napětí vyvrcholilo úplně.
I přes to všechno jsem se ve čtvrtek vzbudila plná energie a očekávání. Večer už se totiž opět budu svíjet na hotelu v mariňákově náručí a všechno mi bude jedno! Nebo aspoň to jsem si myslela. V práci to utíkalo celkem rychle, po práci jsem se rychlostí blesku přiřítila domů, hodila rychlou sprchu a zase odjížděla na trénink. Po hodině strávené ve vzduchu (resp. na tyči) jsem konečně vyrážela na hotel.
Po příjezdu na místo jsem se rychle rozběhla ke vchodu a přitom se neustále rozhlížela. Ano, jsem zde zase prvni! Poslední nedokonalosti jsem zakryla větrovou žvýkačkou a parfémem a už jsem jen mlčky postávala před vchodem. Ani jsem ve spěchu neměla čas zkontrolovat telefon. Podvědomně jsem ho nahmatala v kapse kabátu. Že jsem se na něj nepodívala dřív...
Krátká leč velmi zraňující zpráva blikala na mé zamčené obrazovce. ,,Nepřijedu. Sorry." Zůstala jsem tam ještě chvíli stát a pak jsem si to pomalu nasměrovala zpátky k autu. Ta veselá nálada se vypařila jak pára nad hrncem. Třískla jsem dveřmi od auta tak silně, že se mi málem povedlo si vysklít sklo. Dojela jsem domů, praštila sebou do postele a na telefon už jsem se ani nechtěla dívat. Nechápala jsem, proč mi to zrušil, ale na druhou stranu se to i trochu dalo čekat.

16/01/19

Hodinový hotel

Pár dnů po Novém roce a čirou náhodou v den mého nástupu do práce mi najednou v kapse zavibroval telefon. Zrovna jsem seděla ve svém budoucím novém kanclu a zamyšleně hleděla z okna. Neměla jsem náladu na nic a na nikoho, chtěla jsem odejít už domů. Nicméně díky tomu telefonu jsem se mohla aspoň zabavit.
Zvědavě jsem se zadívala na telefon a přemýšlela, kdo mi asi může psát. Ten den, resp. to ráno jsem psala snad všem lidičkám z mé čety, jak se jim líbí v nové práci a tak. K mému překavpení mi přišla zpráva od Mariňáka. Bylo to od něj docela milé. Zprvu jsme jen debatovali o hloupostech (jak se mi daří v práci a tak), posléze se však naše konverzace začala ubírat úplně jiným směrem.




Dvosmyslné narážky a lichotky měli za následek to, že se mě nakonec zeptal, co dělám večer. Tohle byla výzva... nebo spíše pozvání k něčemu slastnému. Netrvalo dlouho a měli jsme domluvenou schůzku. Můj den byl hned veselejší. Vše bylo najednou tak skvělé, tak krásné. Zasněně jsem se podívala z okna kanceláře ven. Venku poletovaly přímo obří nadýchané vločky sněhu. Vše bylo zakryté sněhem. A nikde nikdo.
Práce se táhla do nekonečna. Skoro jako by se čas zastavil. Měla jsem plnou hlavu myšlenek na večer a v podbříšku cítila jemné chvění. Ano, byla to moje touha. Opět ona nahromaděná energie, kterou jsem potřebovala dostat ze sebe ven. Skoro jsem se nedokázala na nic jiného soustředit... a možná to bylo nakonec i dobře. Konečně odbyla čtvrtá hodina a já mohla utéct z kasáren ven. Rychle jsem doběhla k autu a uháněla domů. V rychlosti jsem stihla horkou sprchu, v šuplíku nahrabala nějaké sexy prádélko a rozjela se za ním.
Vtip byl tom, že schůzka nebyla u něj doma. U mě doma také ne (můj domov je moje svatá půda, tam si nikoho nevodím), takže jsem byla sama zvědavá, kam že to vlastně jedu. Napsal mi do zprávy pouze adresu a čas setkání. Bylo to dost napínavé. Přijela jsem na místo určení a zůstala jen mlčky stát a rozhlížet se.
GPSka mě dovedla k malému, ale krásnému penzionu schovanému v klidné části města. On nám vážně objednal pokoj na penzionu? Neříkám, nebylo by to poprvé, co mě muži vzali na romantickou noc na hotel, ale cítila jsem, že tohle bylo jiné. Vystoupila jsem z auta a šla jsem se projít. Na místě jsem byla první, tak jsem si aspoň zkrátila čekání procházkou. K tomu penzionu náležela i krásná velká zahrada. Vše bylo pěkně upravené a moderně zařízené. Jak je možné, že jsem o tak krásném místečku nevěděla?

,,Tak tady jsi. Už jsem se bál, že za mnou nepřijedeš." ozvalo se za mými zády.
,,Žádný strach. Tohle bych si přece nemohla nechat ujít." odpověděla jsem a s úsměvem se otočila na mariňáka.

Chytil mě za ruku a společně jsem šli na penzion. Byl hezký na venek a ještě hezčí uvnitř. Lesklé mramorové podlahy, decentní osvětlení a tmavý design nábytku a žaluzií. S tímhle si opravdu někdo vyhrál. Možná teď zním trochu hloupě, ale už delší dobu se dívám po vlastním bydlení a tak jsem si víc začala všímat jak jsou některé domy nebo byty zařízené... čistě pro inspiraci ;-)
Na chodbě nás uvítala milá starší paní a vedla nás dlouhou chodbou dál a pak do suterénu. Po cestě nám řekla, ať se vyzujeme a necháme obuv v takovém malém botíku. Zprvu jsem nechápala o co jde, však si boty můžeme nechat na pokoji, nebo snad ne? Ale radši jsem mlčela. O pár kroků dál už jsme míjeli dveře jednotlivých pokojů. Až pak mi došlo, v kterém že to penzionu asi jsme. Z pokojů se ozývalo hlasité vzdychání, vrzání postelí a další pazvuky...
Zarazila jsem se a zůstala stát. Mariňák se na mě jen s klidem podíval a táhl mě za ruku dál. Paní nás dovedla až do pokoje na konci chodby. Otevřela dveře, položila na stůl dva čisté ručníky, popřála nám pěkný pobyt a hned odešla. Mariňák hned zamknul dveře a hladově se na mě zadíval. Byla jsem z toho všeho taková nesvá (hlavně z těch zvuků, které vycházely z vedlejších pokojů). Naštěstí asi mysleli i na to a nechali na pokoji zapnuté rádio, takže jsem se k němu naklonila a zesílila hudbu. Hned byla ta atmosféra lepší.
Svlékla jsem si kabát a odložila ho na malé kožené křelo v rohu pokoje. Potřebovala jsem ze sebe dostat tu nervozitu a tak jsem si chtěla sednout na postel. K mému překvapení byla ta postel vodní, což jsem nepředpokládala a tak místo sednutí, jsem se neohrabaně zhoupla na záda. Mariňák na mě se zájmem pořád díval. Začala jsem se nahlas smát. Nedokážete si ani představit, jaká sranda je ležet (a co teprve souložit) na vodní posteli.
Začala jsem se pomalu svlékat, pak jsem se zvedla a začala svlékat i jeho. Cítila jsem jak se celý chvěje, ale nechtěl se hnout a čekal, co se bude dít dál. Pomalu jsem mu po zádech přejížděla dlaní a pak se k němu jemně přitiskla. Hlasitě vzdychl a vzal mě do náručí. Vychutnávala jsem si ty chvilky v jeho pevném sevření. Pohodil mě na postel a opatrně se ke mě sklonil.
Za zvuku příjemné hudby a potemnělém pokoji jsem si užívala nekončící erotické opojení. Čas nemilosrdně hnal, jako by nám nebylo přáno. Všechno se to odehrálo tak rychle... nebo mi to tak aspoň přišlo. Když už jsem se zase musela obléknout do kabátu, jen smutně jsem si povzdychla.

,,Neboj kotě, brzy to zase zopakujeme. Moc tě chci!" pošeptal mi mariňák do ucha.
,,Slibuješ?" zeptala jsem se nedůvěřivě.

Nic mi na to neřekl, jen se usmál, vzal mě za ruku a odvedl z pokoje ven. Došli jsme na parkoviště, naposledy se rozloučili a pak se rozjeli každý jiným směrem. Ten večer jsem byla jak znovuzrozená. Spokojeně jsem seděla na posteli a zahleděně koukala ven z okna. Musím přiznat, že po dlouhé době jsem potkala muže, který byl od těch ostatních odlišný. Dokázal být něžný a přitom tvrdý. Líbilo se mi to. Něco takového jsem zatím nepoznala. A jelikož je to nová, krásná zkušenost, chci ji okusit víc.

13/01/19

S vločkami sněhu

Se spožděním, ale přece - máme tu další rok! Vánoce jsem strávila pouze v rodinném kruhu a bylo to nejlepší rozhodnutí, které jsem mohla udělat. Distancovala jsem se od přátel, rádoby přátel i mužů a konečně si plně užila ten klid a tu pohodu. Hodně mi to prospělo. S mamkou jsme si konečně jisté věci urovnaly a není mezi námi napětí, které zde jistou dobu panovalo a často to vedlo k nesmyslným a zbytečným hádkám...



Když skončil můj základní výcvik, najednou jakoby skončila i jakási část/etapa mého života. Víte, když se 3 měsíce setkáváte s bandou lidí, se kterými trávíte celé dny a noci a sdílíte stejné chmury, stejnou zátěž, ale i zábavu, tak vám na nich začne záležet. Jinými slovy, stanou se součástí Vašeho bytí.
Když jsem 2. ledna poprvé prošla branou kasáren (bohužel již na jiném útvaru), zpanikařila jsem. Bylo kolem mě sice hodně lidí, ale vůbec nikdo, koho bych poznávala, alespoň trošku. Všichni lidičkové z našeho základního kurzu odcestovali do kasáren někam do Čech a já snad jediná zůstala doma na Moravě. Samozřejmě první den jsem si ani nic zajímavého z práce neslibovala, pouze mraky papírování a pobíhání z jedné kanceláře do druhé.
Když byl čas na oběd, nechali mě sedět v mojí šatně/kanceláři. Vykoukla jsem ven skrze zamřížované okno. Venku nádherně sněžilo a sníh zakryl téměř vše do bílé tmy. Čas od času jsem viděla někoho pod oknem proběhnout, ale jinak bylo všude naprosté ticho... jako kdyby tam se mnou už nikdo jiný nebyl. Nedalo mi to a vylezla jsem z kanceláře a šla se aspoň projít po chodbě a trošku prozkoumat okolí. I ta chodba byla prázdná. Bylo slyšet pouze rozléhání mých kroků.
Při mém průzkumu chodby jsem našla malou kuchyňku a tak mě napadlo si uvařit aspoň čaj. Seděla jsem na malé lince a usrávala čaj z mého ,,hrnečku rebelů" (takový je na něm nápis, možná to někteří doma taky máte). Přepadl mě pocit úzkosti. Chyběl mi Vyškov a chyběli mi i lidičkové z mojí čety. Neměla jsem si s kým popovídat, ani jsem netušila co a kde mám dělat... Nicméně takhle to má asi každý první den v práci, že? ;-)
Vzala jsem telefon a napsala snad všem, jak se jim v nové práci líbí. Když už jsem snimi nemohla být, tak jsem si s nimi chtěla alespoň dopisovat a cítit se zase dobře. Odepsali mi všichni, poslali hafo fotek, dokonce někteří se spolu sešli i na kanclu. No já takové vymoženosti bohužel nemám, takže zas začínám od nuly.
Dokonce mi napsal i mariňák, což mě mile překvapilo. Vyptával se jak se mám a jak se mi v nové práci líbí. Tak zbytek dne jsem si dopisovala pouze s ním... ještě ten večer jsme si stihli domluvit další schůzku, což mi dost zvedlo náladu (a chuť se s ním zase setkat). Ale o tom zase příště.

Jinak dodatečně Vám všem vše nejlepší do Nového roku a ať se Vám splní všechna přání, a tak dále, a tak dále.... :-)