Nikdy se ti nepodaří žít tak, aby se to líbilo každému. Proto žij tak, aby se to líbilo Tobě!

22/05/19

Nesouvislá fakta

Jsem asi marná! Bouřím se sama proti sobě a proti celému světu. Před mámou utíkám do práce, před city a závazky pro změnu utíkám do pole dance studia... Na jednu stranu si stěžuju, že pořád nemám vztah a na druhou stranu, když se už najde klučina, který by mě miloval, tak ho radši odmítnu. Protože se vlastně nechci vázat. Logic as fuck! Pořád mám plnou hlavu pana H. a přísahala jsem sama sobě, že už mu nikdy nenapíšu... protože on se prostě musí ozvat první. Abych předešla tomu, že bych napsala něco, čeho bych později litovala, začala jsem psát všem ostatním... Mariňák, Matt, JD, a další. Ti všichni mi měli pomoci rozptýlit se. A možná se to na krátký čas i povedlo...




S Mattem jsem si užívala minulý víkend romantiku, s JD jsem byla opět v sauně, Mariňák mě pozval ve čtvrtek na hodinový hotel... jo, asi prožívám sen každé nymfomanky. Mám teď tolik sexu, že už pomalu nemám čas snad na nic jiného. Nicméně ta moje jiskra a požitek ze soulože někam vyšuměl. Zřejmě na Šumavu.
Uplynul skoro měsíc od oné sobotní noci a já se pořád culím jak zamilovaná školačka, pokud dojde na pana H. Prostě stačí se o něm bavit nebo si přečíst jeho nový status na FB a moje tepová frekvence je opět skoro 200. Dostala jsem se do fáze, do které jsem nechtěla spadnout. Naivně jsem si myslela, že dokážu mít sex i bez citů. No tak nedokážu...

Nevím, co mám dělat dřív. Díky všem citovým okolnostem jsem se rozhodla se maximálně časově vytížit. Aspoň moje hlava nemá šanci ani čas přemýšlet. Zakázala jsem si navazovat jakýkoli kontakt s panem H. Sakra vždyť je to ženáč ty blbko! Výjimku tvoří pouze podmínka, že on napíše jako první a nebo že se opět dostanu na kurz do Vyškova. V jiných případech prostě ne! A chci ty pravidla dodržet. Proč? Protože přeci jen ve mě asi hlodá moje svědomí. A s panem H. (kdybychom se měli pravidelně scházet) by to určitě nebyl jen příležitostný sex. Pro něj možná, no pro mě určitě ne. Vím to. V tomhle jsem se pár let plácala s Mattem. Znova už tohle prožívat opravdu nechci. Ani rozbíjet rodinu. Prostě ne. Tenhle absťák překonám.

Ach jo, jak já bych si přála vlastní byt. Ten život by byl pak mnohem jednodušší... měla bych svý soukromí, svý zázemí a konečně i svobodu. Neberte to tak, že se mi můj nynější mamaservis už nelíbí, ale hold už delší dobu si pohrávám s myšlenkou, že už bych ráda odešla a konečně začala být samostatná... děsím se představy, že ve svých 30ti letech ještě budu bydlet v pokojíčku u maminky. A čekat na to, až se objeví nádherný princ, který se do mě zamiluje a odveze si mě do svého paláce... no to ne, to už je větší pravděpodobnost, že vyhraju ve sportce.

S panem L. je něco v nepořádku. Pořád dokola mi volá (tohle je třeba normální), mluví o tom, že se rozvede (to už je děsivý) a že půjde pracovat někde blíž ke mě, abychom mohli být více spolu (tak to už je nemyslitelné). Nechápu jeho styl uvažování... má rodinu, má dítě, ale ani k jednomu z toho se vůbec nehlásí. Kdo tohle proboha dělá? Na mou otázku proč si sakra pořídil caparta a ženu, když to vlastně nechtěl, se mi odmítl vyjádřit. Prý se unáhlil... to vážně?! Demence některých lidí mě nepřestává udivovat. A hodně lituju jeho ženu. I jeho dcerku.

Zrzka se vrátila ke svému bejvalému a tvrdí, že je šťastná. Sázím svý tanga na to, že do roka ho zase vykope z baráku. Nebyl to zlej kluk, ba naopak! Byl k ní až moc hodnej. A jí se to samozřejmě nelíbilo. No cesty Páně jsou nevyzpytatelné, že? Aspoň si zas máme o čem povídat...

Závěrem bych chtěla říct, že opět jsem se dostala do fáze, kdy vlastně nevím, co bude dál. A ani nemám vytyčený další cíl. Můj život se opět zastavil na mrtvém bodě s nevím, kudy dál. Asi proto mám teď milion zájmů. Protože nechci zůstat na jednom místě. Musím se hnout vpřed. A pokusit se přitom nenechat třeba zbouchnout...

05/05/19

When dreams come true

Znáte to anglické heslo ,,Dreams come true"? Mohu potvrdit, že na tom něco málo pravdy bude. Je tomu několik týdnů, co se mi zdá pořád jeden a tentýž sen o panu H. Pan H. se jednoho dne záhadně ozval (ten den, kdy jsem opravdu zoufale potřebovala někoho, kdo by mě utěšil). Nikdy bych nevěřila, že mi napíše zrovna on. Vždyť nás ani neměl rád na záklaďáku... nebo možná jo, ale nepřišel na naši rozlučku. Jen nám přes pana L. poslal zprávu, ve které se s námi chtěl rozloučit. Jak prosté...



Prostě ten sen byl pořád stejný a pořád hrozně živý. Cítila jsem každý jeho dotek, vnímala jsem každé jeho slovo. Ten sen se točil kolem schůzky, kterou jsme si nikdy nestihli naplánovat. Vždy, když se mi chystal říci místo a čas najednou zmizel ve tmě a já ho nedokázala najít. No a co čert nechtěl (nebo možná chtěl?!), tento víkend mi napsal.

,,Moje milá Lolo, tenhle víkend se chystáme na Moravu. Kamarád má loučení se svobodou a já bych tě moc rád viděl. Sejdeme se?"

Stála jsem jak zkamenělá. Nevěřila jsem tomu, co jsem četla. Ty bezesné noci o panu H. a naše nikdy nedomluvená schůzka. Opravdu to byl jen hloupý sen a blbá shoda náhod? Nemyslím si. Takové náhody prostě neexistují! Opravdu ne!
Takže jsme se sobotní noci sešli v jednom baru. Přesně napsal kdy a kde mě počká, jenže na dohodnutém místě nebyl... heh. Byla jsem barmanka, přesně vím, jak se taková banda ochlastů hledá...

Trvalo bezmála půl hodiny a dvacet barů a našla jsem je. Stál tam se svýma kámošema a zasněně na mě koukal... jako v tom mém snu. Skočila jsem mu do náruče a vůbec nevnímala nic a nikoho kolem sebe. Opravdu od srdce jsem byla neskutečně ráda, že ho vidím. Vytáhl z batohu rum a hned mi nabízel něco k pití. S díky jsem odmítla, rum mi ale vůbec nechutná! Ble...

Jelikož už byli trochu v náladě, chtěli buď do bordelu nebo na dízu. No do svý starý práce určitě nepůjdu! Takže na dízu!
Kopli jsme do sebe několik panáků a prohodili několik dvojsmyslů a prolezli další nespočet barů a lokálů, které ještě nebyli zavřené. Heh. Byla přece sobota. Kde by asi v sobou bylo po půlnoci už zavřeno?
Naše poslední zastávka skončila na naší nejproslulejší diskotéce. Ne, to asi teď kecám, ale ten klub mám prostě ráda. Dobře tam hrajou a pití není zas tak drahý. Na jeho společnících byla již znát únava a vyšší hladina lihu v krvi. Bylo asi na čase jít na hotel. Pan H. se ke mě přiblížil a podal mi posledního panáka, kterýho nám dvěma objednal. Nenápadně ač provokativně jsem mu přejela dlaní po stehně. Usmál se a naklonil se ke mě.

,,Ty víš, co chci Lolo."
,,Ano." špitla jsem mu do ucha.
,,Těšil jsem se na tebe celé měsíce."
,,Proč na mě? Bylo tam spousty jiných holek."
,,Ne. Žádná z nich nebyla jako ty... a to se mi líbí."

Vyšli jsme z baru a šli na hotel. Pan H. mě pozval k nim na pokoj. Pod záminkou degustace medovýho Jacka Danielse, samozřejmě! Jeho společníci poněkud vytíženi alkoholem usnuli téměř okamžitě. Seděla jsem na posteli naproti němu a nevinně mu hleděla do očí. Jeho chuť na mé tělo a to, co mělo přijít, by vyčetl snad každý. Tiše jsem se zvedla a přes rameno si hodila ručník.

,,Promiň, musím do sprchy. Po tom všem už se na tu horkou vodu těším." pronesla jsem.
,,Chápu." přikývl a též popadl ručník.

Odešla jsem do pánských sprch (ty dámské jsem na chodbě nenašla). Netrvalo dlouho a slyšela jsem dovření dveří. Přišel chvilku po mě. Jeho studené ruce jsem najednou ucítila na svých ňadrech. Byl opravdu opatrný a ze začátku snad i vystrašený, zda vůbec může v tom co dělá pokračovat. Otočila se na něj a souhlasně přikývla.

,,Lolo, já jsem ženatý a ty to víš..."
,,Ano, já vím."
,,Takže si to necháme pro sebe."
,,Samozřejmě..."

Milování ve sprše zažívám snad častěji, než to v posteli. Haha. Ale tohle bylo zase jiný, zase něčím nevysvětlitelně nádherný. Milovali jsme se tam hodiny a pořád jsem nechtěla přestat. Když mě najednou políbil, projel mnou jakoby blesk. Takové to krásné šimrání v bříšku. Oujé! Duševní orgasmus. Sakra! Kterýmu chlapovi se tohle naposledy povedlo? Myslím, že Matt měl k tomu docela blízko, ale nikdy ten pocit nebyl tak intenzivní a tak procítěný. Zažívala jsem pocit vnitřní exploze.

,,Lolo, ale já už to nevydržím." toužebně mě prosil.
,,Řekni mi co cítíš." vyzvídala jsem.
,,Cože?!"
,,Zní to divně, ale chci vědět, co cítíš."

Chudák na mě zmateně hleděl a nevěděl, co má dělat. No, tak ne, tak asi momentálně myslel na jinou věc, než na kterou jsem myslela já a zpětně se musím šíleně smát, když si vybavím, že jsem se ho těsně před finišem ptala zrovna na tohle... sorry, pane H. Dva prudší pohyby a pak mě přirazil ke zdi. Miluji, když si rukou můžu přejíždět po mužském těle a cítit to pnutí všech svalů. Jo, jsem na to trochu úchylná.
Znovu mnou projelo to chvění, tentokrát tak silně, že jsem zaťala nehty panu H. do zad. Slastně si povzdechl. Heh. Asi to trochu bolelo... Dvakrát po sobě orgasmus! Ten chlap je můj sexuální Bůh... Kam se hrabe to chabé tělesné uspokojení. Tahle exploze ve mě, to byla ta pravá podstata spojení. A já teď závidím a zároveň i přeji každé ženě, aby ten pocit mohla taky zažít. Položila jsem mu dlaň na břicho. Podíval se na mě poněkud zmateně.

,,Řekni mi pravdu. Taky jsi to cítil?" zeptala jsem se znovu.

Jen mě políbil a vylezl ze sprchy. Nevím, zda to byl souhlas či ne. Znova se ho už ptát nebudu, aby mě neměl za dementa.
Vykoukla jsem ze sprchy. Sakra! Ti tvý dementní kamrádi nám sebrali věci! A fakt že jo. Krom jednoho ručníku v té koupelně nic dalšího nebylo. Tak a dost! Jak malý haranti!
Vzala jsem ten krátký ručník (který naštěstí asi přehlídli, když brali ten zbytek), zakryla si aspoň tu přední část svýho nahýho těla a odhodlaně vyběhla na chodbu a rovnou do pokoje. Asi díky bohu za to, že byli všichni úplně na káry a už byli i v polospánku. Vzala jsem oblečení, druhý ručník a vrátila se do sprch. Dál už se nedělo nic. Pan H. se oblékl a beze slov odešel spát.

Mohlo být tak půl páté ráno. Venku už se začalo rozednívat. Seděla jsem na posteli a zamyšleně se zadívala po pokoji. Kdyby tam byl pan H. sám, asi bych tam s ním byla ještě teď a ne, určitě bychom nespali.
Cítila jsem se trošku provinile. Další ženáč. Ale to není vše. Další instruktor. Další? No ten poslední, co chyběl do počtu... Takže oficiálně jsem je měla pod sebou už všechny naše instruktory. Proboha! Nevím, zda se mám teď smát nebo brečet...

Někdo nechal ležet na stole láhev nedopitýho medovýho Jacka. Jo, trošku jsem si dala na povzbuzení... a pro jistotu jsem sjela celou láhev. Tady spát nemůžu. To probuzení by pro nás dva za střízliva bylo až příliš nepříjemné. Nechci, aby měl kvůli mě výčitky a nějak nemám ráda to citové loučení. Jsem už velká a moc na pohádky nevěřím. Pochybuji, že my dva se ještě někdy setkáme za takových okolností.
Pomalu jsem se zvedla a odešla z pokoje. Když jsem chytla na kliku, naposledy jsem se zadívala na pana H. Bylo to takové moje gesto na rozloučenou. Potřebovala jsem si to aspoň trochu vychutnat. Naposledy. Pak jsem odešla z pokoje a utíkala na vlak.
Domů jsem dorazila kolem šesté ráno. Napsala jsem panu H. poslední zprávu a popřála mu pěknou cestu domů. To bylo myslím završení onoho sobotního románku. Zároveň jsem získala konečně odpověď na můj nevysvětlitelný a neustále se opakující sen. Měla bych se sebou něco dělat. Jinak se jednoho krásného dne zase zhroutím do svého klubíčka výčitek a omylů, které jsem nikdy neměla prožít. Protože jsem se asi zase nešťastně zamilovala...

02/05/19

Co není, může být

Po smrti babičky jsem naivně doufala, že se zastaví čas. Prostě že se aspoň něco stane, protože můj život se díky tomu rapidně změnil. Jenže se tak nestalo. Vůbec nic se nestalo. Když jsem naposled vařila oběd a nebyla si jistá receptem, automaticky jsem vytáčela babičku, ta vždycky a přesně věděla, co do toho mám ještě hodit, aby to bylo poživatelný, hehe. A on to zvedl děda. Tak trapně a zároveň opuštěně mi nikdy nebylo. Musela jsem ihned zavěsit. Myslím, že jsem ani ten oběd nedovařila. Pak ho za mě dodělala máma.




Opět jsem změnila své hodnoty a názory na okolní svět. Na muže. Na sebe. Necítím se méněcenná, to ne! Ale nějak mi přestalo záležet na poctivosti a mých zásadách. Kdybyste se mě zeptali pár týdnů zpátky na můj názor na muže a nevěru, sami víte, kam by naše konverzace směřovala. Nicméně teď se karty obrátili. Ano udělala jsem to a ano, bylo to úmyslné. Možná na truc sama sobě, možná proto, že jsem potřebovala sevření v náručí nějakého muže. Nevím. Ať tak či onak, nechala jsem do svého života vstoupit JD.

Myslím, že skákal radostí, když jsem mu sama od sebe napsala, jestli se nechce sejít. Překopal si kvůli mě celý víkend, jen kvůli tomu, že jsem mu napsala. Haha. Čirá zoufalost, viďte? Sešli jsme se v pátek hned po práci a šli se projít do parku. Pak mě pozval na zmrzku, pak další procházka, pak večeře a nakonec sauna. Ten víkend jsem ho nechutně využívala. Na všechno. A on na to chudák snad i čekal...
Zpětně se mu musím omluvit. Měla jsem za to, že to je jen primitivně smýšlející vocas. Beru zpátky. Jednoduchej sice je, ale zas tak blbej není. Když došlo na sport a debaty o profesním přezkoušení a běhu, nemohla jsem přestat žasnout. Tudíž muhehe, do budoucna toho hřebečka jistě nejednou požádám o společný trénink nebo běh. Teď zpátky k tomu víkendu.

Romantika se dala krájet. Dal mi vše, co jsem zrovna potřebovala. Hlavně teda svou přítomnost, protože
jsem nechtěla být sama. A ruku na srdce, kdy že jsem to byla s Mariňákem naposled? Sakra dlouho! Takže vše vygradovalo v sauně... ve veřejné sauně.

Seděl dost blízko u mě a pořád mi o něčem povídal. O Vyškovu, o své práci, o jeho zájmech, no chvilku tu hubu nezavřel. Ale mě to ani nevadilo. Sice jsem ho vůbec neposlouchala, ale za to jsem si užívala jiné věci. Čas od času jsem mu nenápadně přejela rukou po zádech nebo se do něj trochu opřela kolenem. Vždycky se u toho na chvíli zakoktal a já se začala smát. Musel být nadrženej víc, než já. Navíc jsme na sobě oba nic moc neměli. Jen ručníky kolem pasu. A ten jeho ručník stál... jen tak mimochodem. Haha.

V sauně jsme seděli až do zavíračky. To už tam nikdo totiž nebyl a dalo se tam lecos podnikat. Naivně jsem ho typovala na sexuálního nenažrance, kterej po mě hned vyjede. Kdepak. Poslušně čekal na mé svolení. Už dlouho jsem subíka neměla.
Když už jsme se zvedali k odchodu, zatáhla jsem ho za ručník směrem k sobě. Vůbec se mi nebránil. Začali jsme kratičkou předehrou, lekce francouštiny a už jsem ho měla pod sebou. Vím, že venku před sazbou už pobíhala uklízečka, protože bylo slyšet takové to vrzání žabek. Vtipný zvuky, když se zrovna pokoušíte o tichou soulož. Hehe.
Jedno vám řeknu holky, sex v sauně je mega dobrý kardio. Po 15ti minutách jsem měla tepovku tak 200 a dech, jak kdybych zrovna doběhla maraton. No jo, když my vlastně leželi na zemi kousek od těch kamen. Omg. Tak asi proto. No málem jsem umřela u toho, co nejvíc miluju. Haha.
Bohužel jsem to musela předčasně ukončit. Nechtěla jsem dostat zákaz vstupu do další sauny (už jich pár mám, no). Takže jsem neochotně slezla z JD a vyběhla ven do ledového bazénku se pořádně schladit. V ten moment myslím už druhej infarkt, páč ta náhlá a rychlá změna teplot spojená s fyzickou aktivitou... no ani moje tělo to moc nepobíralo. Ale bylo to krásný chvilkový vzrušení.

Pak mě JD vzal znovu do parku. Chtěl dodělat to, co jsme v sauně nestihli. Na lavičce?! To jako vážně?! Kolik ti proboha je?! Tak provinile se na mě zadíval a jen krčil rameny, že ho nenapadá, kde jinde by to šlo. Ale já vím! Čirou náhodou znám jeden hodinový hotel...