Nikdy se ti nepodaří žít tak, aby se to líbilo každému. Proto žij tak, aby se to líbilo Tobě!

10/08/20

Horečka sobotní noci

 Další šílený víkend za mnou. Opět se nesl v duchu ,,Sleep all day, dance all night...". Jsem unavená, zničená, mám odřený kolena, modřiny, ale za to opět kapsy plné peněz. A když jsou penízky, je Lolitka spokojená. O čem že to tady píšu? No, budu to muset začít hezky od začátku.


Takže vážení, hrdě Vám všem nyní oznamuji, že jsem se vrátila ke své bývalé práci a k tomu, co jsem nade všechno milovala... k tanci. Hned ze startu vás trochu uklidním - ne, nedělám kurvu a ne, není to práce v bordelu. Jedná se totiž o strip klub, kde si pánové za nemalý peníz užívají moji společnost, kupují mi drinky a dychtí po tanci na jejich klíně. Ano, přesně to dělám. Žádný dotek, žádná kuřba za příplatek nebo análek na záchodcích. Čistě jen tanec, konverzace a luxusní šampaňské. Už jsou to dlouhé roky, co jsem takhle tančila naposledy. Skoro jsem zapomněla, jaké to je žít si v přepychu a nechávat se dobývat každý večer někým jiným. Takže přes den v uniformě sloužím státu a po nocích se ze mě stává Diva tanečního parketu. Na prknách, které znamenají svět a u tyče, která představuje dymbol ženské moci.

Mužů (a jejich telefonních čísel) mám teď tolik, že bych s nimi do konce života mohla jen nezávazně randit a nechat se vydržovat. A mezi nimi jeden, kterýho už jsem dostala i do postele. Ne kvůli penězům, ale protože byl prostě nádherný. Nedělejte si iluze, ani já si je nedělám - chlap, kterej chodí utrácet do stripáče asi těžko bude hodný a rodinný typ. Vidím to dnes a denně. Takřka vždy stejný scénář. Pokud se jedná o rozlučku se svobodou, pak je to nastávající ženich, který mi šeptá do ouška, jak sice miluje svoji budoucí choť, ale zároveň už teď na ní vidí drobné nedostatky. Jasný, chápu, chce si ten večer užít naplno jako každej chlap, co leze do chomoutu... ale i přes to. O své ženě by takhle asi mluvit neměl. No a druhý případ jsou pak potulní rytíři, kteří buďto nevědí, kde utratit své vydělané peníze a nebo zoufalci, kteří si myslí, že jejich budoucí vyvolená (nebo snad dočasná milenka) bude zrovna striptérka... Čas od času se v baru ukáže starší a zazobaný ,,Sugar daddy", mávajíce na mě svými penězi a slibujíce mi, že mi všechno koupí, že se o mě postará a budeme spolu jezdit do zahraničí na dovolený a na wellness. Ano, i takové dny jsou. Holka se s tím musí poprat, přecedit všechny ty slizouny a úchylný narážky a všechno ostatní je potom hrozně skvělý. Hlavně ty peníze. Nikdy předtím, jsem se tak netěšila na neděli, jako za poslední 3 týdny.

Soukromý život momentálně upínám zpátky na školu, na kariéru a na byt. Po dlouhé době jsem si dopřála jógu, byla jsem si zaběhat a začala zase pravidelně cvičit. A cítím se skvěle. V dohledu není žádný mužský, který by stál o to, abych se znovu uvrtala do vztahu. Už kvůli mé nové práci teď ani nikoho k sobě nechci. Nedělalo by to dobrotu. Opět se vracím ke svým zajetým zvyklostem a opět si vybírám, s kým zrovna strávím večer. Jsem to zase já. Nezávislá Lola...